ТВ DАРТС

Сандански с приз "Туристическа дестинация"на 2017 година!

Резултат с изображение за sandanskiНа 10 ноември изтече срокът за кандидатстване в Годишните награди в туризма, под егидата на Министерството на туризма. След оспорвана надпревара Сандански спечели в категорията „Туристическа дестинация“ на 2017 година, информираха от общината.

Официалната церемония по връчването на престижните награди ще е във вторник, 12 декември, в Централен военен клуб в София.

Инициативата на Министерството на туризма има за цел да допринесе за популяризирането на българския туризъм, като представи пред публиката разнообразните дестинации, събития и дадености на страната, които я превръщат в целогодишна дестинация.

Обективните резултати в конкурса са гарантирани, защото гласуването бе  ограничено на база IP адреси. За реален глас ще се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство.

Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес се регистрират като недействителни.

2 години затвор за крадец на 16 луканки

Резултат с изображение за луканкаДве години ще лежи в затвора крадец на 16 парчета луканка, постанови Районният съд в Сандански. 36-годишният мъж направил опит да задигне деликатесите от различни марки на обща стойност 131лв от курортния град на 9 април тази година. Охраната обаче го заловила и той попаднал в ареста. Оказало се, че мъжът вече бил осъждан 6 пъти в София, Дупница, Пловдив и Благоевград и е лежал в затвора. Затова магистратите му дадоха ефективна присъда до 2г. затвор при първоначален строг режим на изтърпяване. 

Над 1,1 тон ракия без платен акциз откриха в Санданско

Image_6549367_126.jpgМитнически служители откриха над един тон ракия без платен акциз при акция в община Сандански. В единия от случаите са открити 540 литра етилов алкохол в пластмасови туби в таван на жилищна сграда, в село от общината. Проверката е извършена от два екипа на митнически мобилни групи. На тавана на жилищната сграда са намерени складирани 54 пластмасови туби по 10 литра, съдържащи общо 540 литра етилов алкохол, за който е установено, че е ракия. Стопанинът на къщата не е представил документи за платен , обезпечен или начислен акциз. След това ще бъде образувано административно-наказателно производство. Ден по-късно два екипа на митнически мобилни групи, съвместно със служители на Митница Югозападна, извършили проверка в частен имот в друго село в община Сандански. При проверката, в една от стаите на къща са открити 4 пластмасови бидона с вместимости от по 165 литра, съдържащи течност с мирис на етилов алкохол. Общото количество на задържания алкохол е 634 литра и за него не са представени документи за платен, обезпечен или начислен акциз.

 • 10 години ТВ Dартс
 • Регнум
 • Агромах
 • Реклама
 • Пътешественик
 • Натура
 • Код бъдеще
 • Мюзик бокс
 • На чаша вино
 • 24 кадъра
 • Темпо
Previous Next

Камерна опера поднася коледна магия на жители и гости на Благоевград

18 Декември 2017

Камерна опера- Благоевград ще зарадва почитателите на класическата музика с коледен концерт.  Тази вечер от 18.00 часа в Градска художествена...

Добри практики между медици от България и Македония

11 Октомври 2017
Добри практики между медици от България и Македония

Среща е с цел обмяна на опит и добри  практики  в различни специалности на медици ната. 15  лекари  от  Районната ...

ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ РАЗГЛЕДАХА ФИНАНСОВИТЕ АНАЛИЗИ НА ОБЩИНСКИТЕ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА

18 Декември 2017

Във връзка с финасово -счетоводния отчет на общинските  търговски дружества и анализ на финансовите резултати за деветмесечието на 2017г., на...

Cloudy

1°C

Cloudy
Tuesday -2°C / 2°C Snow showers
Wednesday -4°C / 1°C Mostly sunny